Luontoakateemi

Luontoakateemi tarjoaa ratkaisuja askarruttaviin kysymyksiin luonnosta, koulutus- ja luennointitarpeisiin sekä siihen, miten saada luontokokemuksia monipuolisesti myös virtuaalisesti mm. striimauksien avulla maastosta ja podcastien avulla. Toiminnan kehittäjänä on Panu Villanen, joka on myös toinen Prorigin Oy:n perustajista. 

Luontoakateemin pohja on syntynyt vuosien kehityksen ja kokemuksen kautta. Luontoakateemi-toiminta toteutuu pääosin verkon kautta digitaalisesti. Tämä mahdollistaa sujuvan asioinnin aika- ja paikkariippumattomasti. Luontoakateemin tavoitteena on välittää ajantasaista tietoa luonnosta, kehittää ja välittää uusia innovaatioita, joilla vahvistetaan kestävän kehityksen periaatteiden ja ekologisuuden noudattamista kaikissa valinnoissa. 

Luontovirtuoosi-asiantuntijaklusteri tarjoaa luontokokemuksiin laajan palvelukokonaisuuden. Luontovirtuoosi-asiantuntijapalvelu tarjoaa mahdollisuuden löytää sekä pika-apua ilmenneisiin ongelmiin että laajempia räätälöityjä palvelukokonaisuuksia ja koulutuksia eri yhteisöjen kehittämistarpeisiin ajantasaisesti digitaalisuutta hyödyntäen. Asiantuntijat ja kumppanit ovat helposti löydettävissä Luontovirtuoosi-sivuilta. Luontovirtuoosi-asiantuntijapalvelun avulla palvelun tilaaja voi saada niin yksittäisen palvelun yhdeltä asiantuntijalta kuin laajemman palvelun useammalta asiantuntijalta. Keskitetyn asiantuntijapalvelun avulla tilaajan on helppo löytää asiantuntija-apua ja se säästää resursseja muuhun toimintaan.