Materiaalit

Pelit

Digi LINNUT 100

Digi LINNUT 100 on ilmainen nettipeli. Pelaamalla tietokonetta vastaan opit sadan (100) suomalaisen linnun  ominaisuuksista uskomattoman paljon. Pelissä yrität saada kerättyä enemmän erävoittoja lintujen ominaisuuksilla kuin kone. Peli sopii niin aloittelijalle kuin ammattilaisellekin!

Klikkaa lintutiedon lähteille ja haasta kone. Loisteliaita pelihetkiä!

PELAA DIGI LINNUT 100 -PELIÄ

LINNUT 100 pelikortit

Tiesitkö, että Suomessa yleisesti tavattavista linnuista merikotkalla on pisin käsisiipi, hippiäinen on kevein, Suomessa rengastetuista linnuista kalatiiralla on ollut pisin muuttomatka, tuttu hömötiainen on erittäin uhanalainen ja suokukko äärimmäisen uhanalainen? Entä tiedätkö, mikä linnuista on pisin? Uusin lintutietämys on valjastettu korttipelin tietopohjaksi. LINNUT 100 -peliä pelaamalla Sinustakin tulee lintutietomestari ja tiedät lintulajien voitokkaat ominaisuudet.

LINNUT 100 sisältää sata Suomessa esiintyvää lintulajia kortteina ja kussakin kortissa on yhdeksän linnun ominaisuutta, joilla kisaillaan pelikavereiden kesken. LINNUT 100 -OPASKIRJA sisältää pelin säännöt, kisailtavien ominaisuuksien taustatiedot ja maastohavainnointilomakkeet pelin lintulajeista.

Tilaa Linnut 100 pelikortit + opaskirja

Kirjat

365 luontokokemusta

”Tuijottava jäkäläkasa olikin pöllönpoikanen, hirvi popsii kukat kuistilta, liikkuvasta tikkukasasta löytyi toukka, …” ja mitä vielä. Luonnosta löytyvät tosiasiat ovat satua ihmeellisempiä. Luonto on tarinoiden ehtymätön runsaudensarvi. LUONTOAKATEEMI kerää kansalaisten lähettämät luontokokemukset kirjaksi. Kirjaan valitaan 365 suomalaista luontokokemusta. Kirjoita kiehtova kokemuksesi muidenkin luettavaksi ja lähetä se lomakkeella Luontokokemukset kirjaksi.